Zászló EN Zászló HU Zászló SP Zászló RU Keresés

Hírek

hír teteje
hír alja

ADATVÉDELEM


ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT


A www.najadefins.org honlapot úgy terveztük meg, hogy azon személyes azonosító adatok ne jelenjenek meg, illetve ne legyenek elérhetőek a nyilvánosság számára. Az oldalakat és az internetes katalógusunkat nyugodtan böngészheti anélkül, hogy azonosítaná magát, vagy adatokat árulna el magáról. A honlap nem rögzíti a forgalmi adatokat, nem gyűjt semmilyen adatot (pl. IP címet) a látogatókról, és nem használ cookie-kat.

1. A webáruház használata során gyűjtött adatok
Amennyiben vásárolni szeretne a webáruházunkban, olyan információkat kell megadnia, amelyek a megrendelésének megfelelő szintű teljesítéséhez szükségesek. Az adatokat nem adjuk el, nem adjuk át harmadik félnek, és nem használjuk direkt marketing célra.
Kérjük, valós adatokat adjon meg, hogy a szállítás és a számlázás problémamentes legyen. Nem tudunk felelősséget vállalni a nem megfelelően megadott adatokból származó problémákért.
Nem küldünk semmilyen személyes adatot az online fizetési rendszereknek (Wirecard vagy PayPal), és azoktól sem kapunk vissza Önre vonatkozó személyes, banki vagy kártya információt. A Wirecard vagy PayPal rendszerek adatbiztonságáról bővebb információt a honlapjukon talál (lásd a főoldalunkon lévő linkeket).

2. A regisztráció során gyűjtött adatok
A regisztráció során csak alapvető információkat kérünk be. Amennyiben elfogadja a „Feliratkozom hírlevélre” pontot, lehetséges, hogy néha küldünk Önnek emailt ajánlásainkról, illetve új termékeinkről, árainkról vagy szolgáltatásainkról. A regisztrációs adatokat bármikor, online módon meg tudja változtatni, kivéve felhasználónevet. Amennyiben teljes mértékben törölni kívánja a regisztrációját, kérjük, írjon nekünk (info@najadefins.org). A regisztrációs adatokat nem adjuk el, nem adjuk át harmadik félnek.

3. A kapcsolat-felvételi űrlapon megadott információk
Az itt megadott adatokat csak az üzenetének megválaszolásához használjuk, hasonló módon, mintha közvetlenül egy emailt küldene nekünk. A weblapunk nem tárol semmilyen, az űrlapon megadott információt.

4. A weblap tartalma
Fenntartjuk a jogot arra, hogy a honlapon előzetes értesítés nélkül, bármikor kiegészítéseket, törléseket vagy változtatásokat tegyünk.
Annak ellenére, hogy minden tőlünk telhetőt elkövetünk a weboldal hibamentességéért, és tartalmának naprakészségéért, felelősséget nem vállalunk a weblap információinak felhasználásából származó, esetleges közvetlen, közvetett károkért.
A weblapunk tartalma az Alpin Najade-Fins Kft. szellemi tulajdonát képezi. Bármely részének másolása, újbóli kiadása, vagy más célú felhasználása tilos, írásbeli engedélyünk vagy a referencia forrás feltüntetése nélkül.

5. A weblap biztonsága
A weblapunk összes adatát biztonságos módon rögzítjük és kezeljük. Weboldalunkat rendszeresen ellenőrizzük a védelmi rendszer esetleges feltörése szempontjából.

6. A weblapon lévő linkek
A weblapunk tartalmaz néhány, más weboldalra mutató linket. Felhívjuk a figyelmét, hogy nem tudunk felelősséget vállalni ezen weboldalak adatbiztonságáért, illetve tartalmáért.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy az itt közölt feltételeket bármikor módosítsuk.

facebook cmas szállítási feltételek adatvédelem paypal wirecard
Kosár